Oriflame termékek

Giordani Gold korrektor

IMG_20160211_085530

Az Oriflame Giordani Gold korrektor- tollat nagy feladatra szántam, lássuk hogy teljesít sminkelés közben.

Nézzük meg gyorsan, mire is használhatunk korrektort: fő funkciója, hogy javítja a bőr összképét, eltünteni azokat a bőrhibákat, melyekkel az alapozónk már nem képes megbirkózni. Nem mindegy azonban, hogy milyent választunk és hova kenjük.

A GG korrektor-tolla folyékony állagú krémet tartalmaz, ami különösen a száraz, érzékeny bőrűeknek jó hír. A keményebb, pasztás darabok kiemelhetik a bőr egyenetlenségeit, száraz foltjait és ezzel csak még jobban felhívják a figyelmet az egyébként kendőzni kívánt területre.

A színárnyalat kiválasztása is fontos. Jelenleg két árnyalatban érhető el a termék, általános szabály, hogy az alapozóval megegyező vagy annál egy árnyalattal világosabb színt válasszunk. Külön figyelembe kell venni, hogy ha a szem alatti karikák eltüntetése avagy az arc bizonyos részeinek kiemelése (highlight / strobing) a fő cél, akkor érdemes a világosabb, sárgás árnyalatú darabot választani (a sárga szín üti a lilát). Míg ha pirosságot, pattanásokat, pigmentfoltokat akarunk kendőzni, akkor a sötétebb, barnás árnyalat a nyerő.

A korrektort alapozás előtt, de akár utána is felvihetjük. Ha világosítani szeretnénk, akkor érdemes az alapozó alá tenni belőle, nehogy túlzásba essünk, de a gyakorlottabbak utána is alkalmazhatják.

A kis fekete tollhoz tartozó ecsetes fej segít, hogy pontosan és precízen alkalmazhassuk a tollban rejtező, selymes textúrájú krémet. A szem alatti karikák eltüntetésére jó módszer a Kim Kardashian által is szívesen alkalmazott háromszög technika: eszerint nem csak pusztán a lila területre vigyük fel a korrektort, hanem rajzoljunk egy háromszöget a szem alá, mely a külső és belső szemzugból indul és körülbelül az orrcimpánk magasságában teljesedik ki. Dolgozzuk bele az ujjunkkal a bőrbe finom, ütögető mozdulatokkal vagy beauty blenderrel.

Egy használatra tökéletesen elegendő egy kattintás a toll másik felén található adagolóval (így teljesen kizárt a pocsékolás, nagyon pontosan adagolható a termék).

Használat után szinte azonnal beszívódik, ragyogóbbá és üdébbé teszi a bőr megjelenését. Elkendőzi a fáradtság jeleit. Csökkenti a pigmentfoltok és a finom vonalak láthatóságát, hatására a bőr üdébbnek, frissebbnek látszik).

Mint minden folyékony terméket, ezt is fixáljuk porpúderrel / kőpúderrel, de vigyázzunk hogy ne vigyük ezt sem túlzásba. Egész nap tartós marad, nem folyik el és nem kell külön igazgatni.

IMG_20160211_085630

Még szintén kedvelheted...