Oriflame termékek

Giordani Gold Invisible Touch alapozó

IMG_20160306_134731

Tapasztalataim alapján a legtöbb nőnek a számára tökéletesen megfelelő alapozó megtalálása jelenti a legnagyobb kihívást. És bár megtaláltuk a nagy Ő-t, mégis elcsábulunk újabbnál újabb darabokra, mert hátha egy még megfelelőbbet találunk. Ilyen választás volt részemről a Giordani Gold Invisible Touch alapozója Natural beige árnyalatban.

Már a külsejével is tökéletesen képviseli a Giordani Gold termékvonalat, ami csaknem négy évtizede képviseli az eleganciát és luxust az Oriflame termékei között.

Üvegből készült, íves tartóban lakik, praktikus pumpás adagolót kapott fekete-arany színben. Pontosan adagolható így a krém, nem fog kárba veszni semmi. A pumpa kis elfordításával visszazárható az adagoló, így bátran utazhatunk is vele.

Ígéretei között szerepel, hogy segít elérni a tökéletesen natúr végeredményt, hogy az arcbőr természetes fényében tündökölhessen. Az eredmény egy szinte teljesen pórusmentes és még ragyogóbb, egyenletesebb és teljesen hibátlan arcbőr lesz.

A formulája nagyon könnyű, aminek köszönhetően valóban természetes hatással fedi a bőr egyenetlenségeit és fiatalos ragyogást kölcsönöz. Hidratáló összetevőket tartalmaz, így a nap folyamán és gondoskodik bőrünk védelméről.

Minden bőrtípusnak megfelelő, azonban a száraz bőrűeknek kimondottan jól fog passzolni: csökkenti a bőrtípusra jellemző, finom vonalak megjelenését.

A legtermészetesebb hatásért sminkszivaccsal vigyük fel, így elkerülhető a maszkhatás, tényleg finom, natúr bőrképet kapunk és még a felhasználandó alapozó mennyiségével is spórolhatunk.

A felvitele után fixálhatjuk a teljes arcunkat átlátszó kő- vagy porpúderrel, de ez el is hagyható (így tényleg nagyon természetes, üde bőrt kapunk). Zsírosabb vagy kombinált bőrűek T-vonalban fussanak át púderrel.

A finom, elegáns illata is segített abban, hogy hamar a szívembe zárjam.

Az Invisible Touch jelenleg három árnyalatban kapható és 30 ml-t kapunk a flakonban. Ha minőségi kényeztetésre és egyúttal természetes végeredményre vágysz, ne habozz kipróbálni!

Tipp: ha a három árnyalat közül egyik sem illik tökéletesen a bőröd árnyalatához, akkor smink- és fodrászkellékeseknél, webáruházakban vagy drogériákban találsz kifejezetten alapozókhoz való világosító/sötétítő szérumot. Így minden alapozót a saját tónusaidhoz illeszthetsz.

Még szintén kedvelheted...