Oriflame termékek

Giordani Gold Iconic Diamond ajakrúzs

rusz1

Nagy várakozással tekintettem életem első Giordani Gold rúzsára. Tudvalevő, hogy ez a termékcsalád képviseli az Oriflame prémium-kategóriás termékeit, így nagyok voltak az elvárásaim vele szemben.

Szerencsére nem is kellett csalódnom, az egyik legszebb rúzsomat köszönhetem a cégnek. Karácsonykor egyrészt minden nő megérdemel egy csepp luxus-kényeztetést, másrészt az ünnepek alatt bátrabban nyúlhatunk a vadabb, erőteljesebb árnyalatok és színvilágok után.

Így tettem én is amikor a kimondottan vadítónak tűnő Frosted Fuchsia árnyalatot választottam. De lássuk csak, mit is ígér a termék maga: a gazdag színválasztékot már ismerheti minden Oriflame-rajongó, azonban ezekben a rúzsokban argánolaj is található. Az argánolaj mostanság fénykorát éli, hiszen remekül hidratál, és ha már haj- és testápoló szerekben megtalálható, akkor persze egy rúzs is tartalmazhatja.  Előnyünkre is válik, hiszen ez a csodaszép rúzs valóban nem szárítja ajkaink vékony, érzékeny bőrét.

A csodás rúzsunk roppant elegáns, aranyszínű fémtokban érkezik hozzánk, ezt körkörös gravírozás teszi még különlegesebbé . Az exkluzív csomagolást fekete karton védi, melyen szokás szerint megtalálhatjuk a dobozban lapuló árnyalat nevét. A rúzs klasszikus formájú, tekerős megoldással juthatunk hozzá a számunkra kényelmesen alkalmazható mennyiséghez. Egy rétegben is szép végeredményt kapunk, finoman fénylő finissel.

A tökéletes fedésért azonban 2-3 réteget érdemes alkalmazni, így igazán telt, drámai szín lesz az eredmény, és az aranyszínű csillámok is látványossá teszik azt.

rusz2

Még szintén kedvelheted...