Oriflame termékek

Giordani Gold Diamond Shine körömlakk

kl1

Nagyon régóta nem volt már a birtokomban Oriflame körömlakk, a Giordani Gold család darabjai pedig eddig teljesen ismeretlenek voltak előttem. Ezért is fedeztem fel nagy örömmel, hogy a gyémántfényű lakkcsalád három új, ünnepi árnyalattal bővült. Mindhárom csodaszép, nehezen ment a választás, de végül a Hypnotic Pearl árnyalat mellett döntöttem.

A lakkok fényes végeredményt és gyors száradást ígérnek, mindemellett az enyhe csillogást a valódi gyémántpor-tartalomnak köszönhetik.

A lakkok henger alakú üvegben érkeznek és 8 ml terméket tartalmaznak. A kupak aranyszínű, nagyon elegáns bár az ujjlenyomatokat gyűjti. Emellett az üvegcse klasszikus fekete kartondoboz-védelmet is kapott, melyen szintén megjelenik az árnyalatunk neve.

A lakk maga nagyon jó minőséget képvisel. Kellően folyós ahhoz, hogy szépen terüljön, mégsem túl híg és így nem is folyik ki a barázdákba. Pontosan ott marad, ahova kenjük. Az ecsete klasszikus, egyenes, a lakkot szépen felveszi és könnyű vele dolgozni. A hengeres kupak is biztos fogást tesz lehetővé, nem kell vele különböző trükköket alkalmazni.

És a lakk maga: ez az árnyalat igazán különleges. A katalóguskép alapján egy halványlila, gyöngyház finishű lakkra számítottam. Ehhez képet tévedtem, és nem is bánom. A lakk tejüvegszerűen áttetsző, pinkes-lilás fénnyel. Önmagában is alkalmas egy decens manikűrhöz, akár már egy rétegben is, de teljes fedést sosem fog adni.

Azonban tökéletes fedőlakk-párja lehet rengeteg másik színnek. Én egy középlila árnyalatra kentem fel, nagyon izgalmas a végeredmény. Szikrázik, életre kel a körmökön. Sötétkék, rózsaszín, nude és fekete lakkok fölé is el tudom képzelni, akár díszítőelemként is. Roppant mód fel tud dobni egy egyszerű manikűrt, illetve akár az időigényes díszítgetést is meg tudja spórolni nekünk.

Az első réteg kimondottan gyorsan szárad, de két rétegben is a normál tartományon belül marad. Fedőlakk nélkül érdekes, kicsit recés a tapintása, de nagyon jó érzés fogdosni a körmeinket így. Fedőlakkal picit veszít a színjátszós hatásából, de természetesen nem tűnik el teljesen.

Ha igazán különleges lakkra vágytok, próbáljátok ki a Hypnotic Pearl-t, hiszen ahogy a neve is sugallja: a kagyló gyöngyének elegáns színvilága a luxus-gyémántporral megfűszerezve rabul ejti a tekintetet.

kl2

Még szintén kedvelheted...