Oriflame termékek

Giordani Gold CC krém

12092221_1082575501755449_940007340_n

Évek óta kerestem ideális alapozót, ami nem túl zsíros, megfelelő színű és tartós is a bőrömön. A BB krémektől kezdve a kőpúder – alapozó kombinációig mindenfélét használtam, a legtöbb Dm-ben kapható terméket próbáltam. Jó is volt néhány termék, de nem tértem vissza hozzájuk.

Szívesen használom a Giordani Gold CC krémet, melyet reggelente és délután szoktam használni primer felvitele után. A Giordani név nekem eleve egy letisztult, szofisztikált kisugárzású nőt juttat eszembe, gondoltam, kipróbálom. Harmincas éveimben járok, valamiért úgy éreztem, ez illik hozzám.

A csomagolás is egyszerű, semmi csilivili, olasz elegancia, én ezt is nézem minden vásárlásnál. Giordani púderrel kombinálva több órán át az arcomon marad, aminek örülök. Idén nyáron talán kicsit többször kellett felvinni a hatalmas meleg miatt. Ami még plusz, az a 35-ös fényvédő a krémben, ami elsősorban nyáron hasznos, de én ősszel is ezt használom, nekem bevált, jobb, mint egy sima alapozó.

Mint tudjuk, a CC krém azt jelenti, hogy a bőröd hidratálva is van, ez a krém teljesen megfelel az ősszel szükséges hidratálásnak, én mellette nagyon ritkán használok arckrémet. A Giordani Gold púdert azért vettem, mert szükségem volt valamire, amitől tartósabb a sminkem és nem feszül tőle a bőröm, mint néhány korábbi púderemtől. A fekete-arany kombi csomagolás nekem mindig tetszik, az ecset helyett talán jobb lenne egy szivacs, azt jobban szeretem, mert könnyebb vele dolgozni, de a púder jó minőségű, egyáltalán nem feszül tőle a bőröm, ami nagyon pozitív.

És egy szépségtrükk!

Divatos ma a matt rúzs, viszont kevés helyen lehet kapni. Nagyon egyszerűen elérhetünk pl. egy matt vörös árnyalatot, ha bekenjünk az ajkainkat, aztán egy papírzsebkendőt rétegeire bontunk, hogy vékony réteggel tudjunk dolgozni. Fogunk egy darab „papírzsepiréteget” és feltesszük a rúzsozott ajkunkra. Majd bepúderezzük a zsepin keresztül az ajkunkat. Így kapunk fantasztikus matt rúzst, ami akár több órán át is tart. Én erre is használom a púderemet.

Még szintén kedvelheted...