Oriflame termékek

Fájnak az ízületeid? Ez tényleg működik!

IMG_4454_k

Ha elmúltál 30 éves, és fájnak az ízületeid, akkor ezzel nem vagy egyedül. Egyre gyakoribb a rossz táplálkozás okozta ízületi fájdalom. Viszont jó hír, hogy megfelelő tápanyag bevitellel hatékonyan lehet javítani ezen.

Ma már nagyon sokan kezelik az ízületi fájdalmaikat halolaj fogyasztással, ugyanis a benne lévő omega-3 zsírsavak rendkívül jótékony hatással vannak ízületeinkre. Az omega-3 zsírsavak olyan betegségek megelőzésében segíthet, mint a szívbetegségek, érrendszeri problémák, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, amik gyakran erős fájdalmakkal járnak.

Egy korábbi tanulmányban, amiben tízezernél is több ember vett részt, kimutatták, hogy akiknek korábban szívrohamuk volt, és napi 1 gramm halolajat fogyasztottak, azoknál 3 és fél év múlva 50%-al csökkent a halálozások száma, ami megdöbbentő eredmény!

Emellett több klinikai tanulmányban kimutatták, hogy az omega-3 zsírsavak segítik a szervezet természetes zsírégetését.

Miért jobb az Oriflame halolaj kapszula?

– Az Oriflame omega-3 halolaj kapszulája kiváló minőségű, 100%-ban természetes halolajat tartalmaz.

– Más táplálékkiegészítőkkel ellentétben, az Oriflame omega-3 kapszula anyaga nem “műanyag”, hanem 100% természetes anyagból (halból) van.

– A kapszulában lévő zsírsavak simává teszik a bőrt, és gondoskodik a megfelelő hidratáltságról.

 

Szeretnél terméket rendelni? Regisztrálj Oriflame klubtagnak, hogy 25% árréskedvezménnyel tudj rendelni:

Név:
Email:
Leánykori név:
Telefonszám:
Születési idő:
Anyja leánykori neve:
Postacím:
Oriflame tag vagy már? (igen/nem)

 

Oriflame klubtagnak lenni semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont számtalan előnyét élvezheted. Kedvezmények és ajándékok, amik csak a regisztrált tagoknak járnak!

10025

Még szintén kedvelheted...