Oriflame termékek

Ecollagen regeneráló arctonik

IMG_20160306_134609

Sajnos sokan még mindig nincsenek tisztában az arcápolás helyes lépéseivel, illetve az alkalmazandó termékekkel. Sok-sok olyan véleményt hallottam már, miszerint az arctonikok használata felesleges, afféle úri huncutság. Ezt az alig egy percet igénylő fázist azonban ne hagyjuk / spóroljuk ki, hiszen sok hasznunk származhat belőle. A választásom most az Ecollagen regeneráló arctonikjára esett.

Ahogy már a neve is mutatja, az Ecollagen család tagja, amit különösen szeretek. Frissíti s tonizálja a bőrt, optimális mértékben készíti elő a táplálásra. Felfrissíti a bőrt, összehúzza a pórusokat és tónusosabbá tesz. Nem csak lefekvés előtt, hanem ébredés után is alkalmazom, mert reggelre a bőrre kiülnek a méreganyagok, az éjszakai verejték és a termelődött faggyú. A tonik segíti a vérkeringést, ezáltal javítja a közérzetünket is.

A tonizálás mindig a lemosást követő első lépés az arcápolásban. Régebben az volt a tonik szerepe, hogy visszaállítsa a bőr normál pH értékét, hiszen a korai szappanoknak és a lemosóknak erősen lúgos volt a pH értéke. Az Ecollagén tonikjában található antioxidánsok és a bőrazonos vegyületek segítenek a bőrfelszín helyreállításába, karbantartásába.

Az Ecollagen regeneráló tonikja azonban több, mint egy hagyományos arctonik. Növényi őssejtkivonatának és hidroxisav-tartalmának köszönhetően kiegyensúlyozza, frissíti és hámlasztja a bőrt. Tökéletesíti az arctisztító hatását, fokozza a sejtek megújulását, és csökkenti a ráncok megjelenését.

Dicséretes, hogy az összetevői között nem szerepel sok irritáló anyag (az alkohol sok termék alkotóeleme, szerencsére ebben nem található).

Nagyon friss megjelenést kapott a tárolóflakonja is, a fehér és zöld színek kombinációja már vizuálisan is nyugtat és felfrissít. Praktikusan adagolható: egy vattakorongra öntsünk egy keveset a tonikból, majd óvatosan töröljük át vele az arc, nyak és dekoltázs bőrét. Ezt követően jöhet a táplálás, én ehhez is az Ecollagén krémjeit használom. Illata pont olyan, mint a termékcsalád többi tagjáé: tiszta, friss és nagyon szeretem.

Néhány használat után érezhetően élettelibb és simább lett a bőröm, hosszú távon pedig valóban látványos a változás, mivel elősegíti a bőr regenerációs folyamatait is.

Még szintén kedvelheted...