Oriflame termékek

Ecollagen ránctalanító szemkörnyékápoló krém

IMG_20160306_134642

Szinte minden kozmetikai cég piacra dobott már egy vagy több szemkörnyékápoló krémet. A húszas éveink közepétől kezdve kimondottan ajánlott ilyen típusú krémeket is használni, főleg a mai világban, amikor kimondottan sok inger éri ezt az érzékeny területet. A monitor előtt dolgozók különösen veszélyeztetettek, hiszen sokkal többet pislognak, ami megviseli az arc vékony bőrét.

Az Ecollagen ránctalanító szemkörnyékápoló krém tökéletesen bevált mindennapi használatra. Mint a termékcsalád összes tagja, ez is fel van szerelve növényi anyagok garmadájával, amivel sokat tehetünk bőrünk szépségéért.

A formulája könnyed, így minimális mennyiséget is finoman tudunk eloszlatni a bőrfelszínen. Az Ecollagen szemkörnyékápoló krém az első olyan termék, amely tartalmaz növényekből nyert őssejtkivonatot, ezáltal fokozza a kollagén termelődését és a vérkeringést és szinte belülről tölti fel a ráncokat.

A kiszerelése műanyag tubusos, fehér-zöld árnyalatokban pompázik. A krémet egy golyós applikátorral felszerelt fej segítségével vihetjük fel a bőrre.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a szemkörnyékápoló krémeket nem csak a szem alatti területen kellene alkalmazni, hanem óvatos, felfelé irányuló, simító mozdulatokkal a halánték irányába is. Ezen a területen alakulnak ki a szarkalábak és mélyebb ráncok is, így ezt se hagyjuk ki a krémezésből.

A maximális védelem és táplálás eléréséhez reggel és este is alkalmazzuk. Tapasztalataim alapján, huzamosabb használatával valóban csökken a finom ráncok és a szem alatti sötét karikák láthatósága, a szemkörnyéki duzzanatokról nem is beszélve. (Ha esetleg nem volt időnk kialudni magunkat, ezzel a krémmel optikailag nyerhetünk 2-3 óra alvást is.)

Én a nappali krémem használata előtt szoktam felvinni a bőrömre, majd azzal együtt finom ütögető mozdulatokkal bedolgozni a bőrbe. (Nagyon fontos, hogy ne húzzuk, erőltessük ezen a területen sem a bőrünket, nagyon vékony szövetről van szó, ami ilyen fizikai hatásra is könnyen sérül.) Sminkelés előtt várjunk kb. 10 percet, hogy maximálisan beszívódjon és a felkerülő make-up nem fog elcsúszni rajta. Illata nincs, hiszen egy ilyen típusú krémből illő kispórolni az illatanyagokat.

Ha igazán hatékony szemkörnyékápolót keresel, bátran válaszd az Ecollagen ránctalanító szemkörnyékápolót!

Még szintén kedvelheted...