Oriflame termékek

Diamond Cellular sejtmegújító szérum

diamond

Nagy barátja vagyok az éjszakai bőrtápláló szérumoknak és igyekszem is minél több félét kipróbálni. 30 év felett már érdemes kilépi a tonikos-szappanos arctisztító + arckrém kombinálásából álló arcápoló rutinból és kissé komolyabbra venni a dolgot. A koreai nők ma már 10 lépésből álló rutint alkalmaznak, és bár minden bizonnyal hatásos, azért a legtöbb nő napirendjébe nem fér még bele ez a hosszadalmas procedúra.

Ezen a ponton segíthet sokaknak a Diamond Cellular Sejtmegújító szérum. Szalicilsavat tartalmaz, mely javítja a sejtek megújulását, ezzel láthatóan fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését. Emellett gyémántport is tartalmaz, ami optikailag segít a ragyogó, üde arcbőr elérésében.

De hogyan is alkalmazzuk? A legfontosabb a bőr megtisztítása a napi szennyeződésektől. Egy gyengéd arclemosó tejjel töröljük át az arcot, nyakat és dekoltázst, majd ezt követően ismételjük meg a folyamatot tonikkal átitatott vattakoronggal is. Ez a két lépés már megfelelően előkészíti a bőrt a különösen koncentrált, tápláló készítmények befogadására.

A Diamond Cellular szérum egy nagyon könnyed szérum, mely nem hagy zavaró, zsíros filmréteget az arcunkon. Elegáns üvegben foglal helyet a hófehér, szikrázó krém (a gyémántszemcséket használat után szabad szemmel is láthatjuk a bőrünkön, de ez egyáltalán nem zavaró), a pumpás kiszerelésnek köszönhetően nagyon pontosan adagolható. Egy nyomásra sem jön ki túl sok krém, így lehetetlen túl sokat kinyomni, nem megy egyetlen csepp sem pocsékba, így kimondottan gazdaságos. (Arc, nyak és dekoltázs egész területére összesen öt pumpálásnyi elegendő, és mivel egy pumpálás egy borsónyi mennyiség kb., így ez igazán nem számít soknak).

Az illata kimondottan kellemes, friss és édeskés. Nem mű, igazán kellemes és gyorsan elillan, így az arra érzékenyeket sem zavarja majd a nyugodt és pihentető alvásban.

Igazi csodaszer önmagában is, hiszen 14 nap alatt látványosan javítja az általános bőrképet és a bőr rugalmasságát. Hatóanyag-tartalma magasabb, mint egy éjszakai krémnek, viszont a legjobb hatás érdekében célszerű egy – a bőrtípusodnak és problémádnak – megfelelően megválasztott éjszakai krémmel kombinálni. A szérum ugyanis eljut az irharétegig és közvetlenül azt táplálja, míg a krém a hámréteget ápolja, ezen kívül segít a szérum hatóanyagainak irhában tartásában.

Úgy gondolom, a szokásos bőrápolásunkat mindenképpen célszerű ezzel a két percnél nem több időt igénylő lépéssel megtoldani, hiszen hosszútávon bőrünk, külsőnk és énképünk is meghálálja majd a törődést.

Még szintén kedvelheted...