Oriflame termékek

Diamond Cellular sejtmegújító elixír

IMG_20160212_084317

A Diamond Cellular koncentrált sejtmegújító elixír gyémántporral segít csökkenti a bőröregedés jeleinek a megjelenését. Valódi gyémántport tartalmaz, amelynek köszönhetően a bőr tónusa ragyogóbbá válik. A fehér szarvasgomba-kivonat hatására csökken a finom vonalak és ráncok megjelenése. A benne található fehérjekomplex pedig szinte megemeli az arc kontúrját.

40 éves kor körül az arcbőr látványosan elkezd öregedni, ezt az éjszaka és nappal is használható arckrémet pedig kimondottan a 40 év feletti korosztály száméra fejlesztette ki az Oriflame. A káros környezeti behatások miatt azonban manapság már dermatológus és kozmetikus szakemberek is azt javasolják, hogy megelőzésképp akár 2-5 évvel korábban is célszerű lehet az idősebb korosztály számára ajánlott kozmetikumokat alkalmazni.

Mivel segít ebben ez a készítmény? Az összetevői között szereplő fehér szarvasgomba az anti-age luxus arckezelések egyik alapeleme, kiegészítve az ebben a krémben szintén megtalálható fehér gyémánttal.
A fehérjekomplexek alkalmazásával botox-szerű hatást érhetünk el a mimikai ráncokkal szemben. Azon nők részére fejlesztették ki, akik azonnali, hosszantartó hatást várnak el a ránctalanító kezelésektől. A fehérjék vagy más néven proteinek aminosavakból épülnek fel és talán a legfontosabb izomregeneráló kiegészítők mind közül.

Mint minden arcápoló terméket, ezt is a megtisztított bőrre vigyük fel. Éjszakára is megfelelő táplálást nyújt, hiszen egy elég testes krémről van szó. Elég finoman belemártani az ujjbegyeinket és a rajtuk megtapadó krém épp elegendő, hogy a teljes arcbőrt tápláljuk a mennyiséggel.
Nappalra ugyanez a módszer megfelelő és mivel gyorsan beszívódó krémről van szó, szinte azonnal sminkelhetünk is rá.

Amit fontos tudni róla: felszívódás után a bőrön ezüst csillámokat hagy. Ezzel gondoskodik a bőr természetes ragyogásáról, friss és üde megjelenést kölcsönöz. Alapozóval átfuthatunk rajta, ha ez zavaró lenne, mert így a drámai hatása csökken de mégis megmarad egy decens fény.

A kiszerelése is tökéletes. Gyémántot formázó műanyag tégelyben kap helyet ez a gazdag krém, tökéletesen biztosan záródó, csavaros kupakkal.
Tipp: Aki nem szeret az ujjával belenyúlni az ilyen tégelyekbe, bátran használjon erre a célra egy műanyag spatulát, így elkerülhető hogy a tégelyben maradó krémbe baktériumok kerüljenek a bőrről.

Még szintén kedvelheted...