Oriflame termékek

Diamond Cellular sejtmegújító éjszakai krém

diamond cellular

Régóta gondolkoztam, hogy kipróbálok valami fajta éjszakai krémet, mert eddig mindenféle, drogériákban is kapható, „közepes minőségű” arckrémet használtam, kizárólag nappali krémeket. Ezektől úgy éreztem, zsírosabb a bőröm, mint előtte és ez nem tesz jót sajnos, mert a bőröm amúgy is az, kivéve talán télen.

Vadásztam különféle krémeket, míg végre találtam egy számomra megfelelőt, ez pedig az Oriflame: Diamond Cellular éjszakai kréme, 30ml-es kiszerelésben. Volt egy olyasféle elvárásom, hogy ránctalanítson, minthogy sejtmegújító – ahogy rá van írva. Gyémántpor van benne – ettől melyik nő ne „ájulna el”?

Olyan kis elegáns a csomagolása is, egyszerű, letisztult, hogy megrendeltem. Egyelőre még nem tűnt el tőle a ráncom a homlokom közepén, viszont az arcbőröm tényleg feszesebb, mint a használata előtt. Ez az eredmény mármár misztikus. Körülbelül 3 hete használom. Kizárólag tisztított bőrre kenjük fel, különben zsíros lesz ettől a krémtől is a bőr.

Azt gondolom, hogy egy kevéske elég belőle, kisebb lencsényit szoktam tenni a homlokomra és 1-1 lencsényit az arcomra. Többet felesleges, a termék kvázi koncentrátum, ha ettől többet teszünk a bőrünkre, már kissé zsíros. Kipróbáltam, hogy nappal is használom, nemcsak éjszaka, teljesen felesleges, az én – télen – viszonylag száraz arcomra bőven elég éjszaka használni, így azt gondolom, hogy gazdaságos, megéri az árát. Hidratál is. Környezetbarát termék lévén használni fogom éjszakai hidratálóként.

Aki viszont azért vásárolná, hogy ránctalanítson, szerintem inkább válasszon más terméket. Egyébként felesleges mellé venni nappali krémet, így tulajdonképpen egy termék árán kapunk kettőt. Természetesen akinek elég száraz bőre van, annak lehetséges, hogy nem árt nappal másik krémet is használnia. Én szívesen ajánlom akár karácsonyi ajándéknak, különösen a negyvenes korosztálynak vagy idősebbeknek, de akár olyan harmincasoknak is, akiknek már elkezdtek kialakulni kisebb ráncok a bőrszárazságtól.

Még szintén kedvelheted...