Csak vásárolni szeretnék

oriflame vásárló

“Csak vásárolni szeretnék, de nem akarok Szépségtanácsadó lenni.”

Sokan kérdeztétek, hogy mi a helyzet akkor, ha nem akar valaki Oriflame szépségtanácsadónak regisztrálni, hanem csak saját magának szeretne termékeket rendelni, saját használatra, tehát nem akarja árulni vagy ajánlgatni a termékeket.

Ezzel kapcsolatban van egy kis félreértés, és remélhetőleg ebben az írásban minden kérdésre választ tudunk adni ezzel kapcsolatban.

Mit is jelent a “szépségtanácsadó” szó?

Hosszú évekkel ezelőtt találták ki, és egyébként egyedül Magyarországon használják ezt a kifejezést. Eredetileg angolul a “consultant” szót használja a cég, ami “tanácsadót” vagy “szaktanácsadót” jelent szó szerint lefordítva. A magyar Oriflame egy kicsit egyedi nevet talált ki erre, és megalkotta a “szépségtanácsadó” szót.

Az igazság valójában az, hogy MINDENKI aki csatlakozik az Oriflame-hez, azt hivatalosan (papíron) szépségtanácsadónak nevezik, még akkor is, ha az illető kizárólag saját magának vásárol termékeket, és nem akarja eladni azt.

Ezért nem kell megijedni a szépségtanácsadó szó hallatán, az Oriflame-hez való regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, tehát nem kell “tanácsadóként” dolgoznod, ha csak saját magadnak akarsz terméket vásárolni.

Sőt, most már minimális adatot kell megadni ahhoz, hogy rendelni tudj. Ha az Oriflame regisztráció menüpontra kattintva tudsz jelentkezni.

Ha bármilyen kérdésed van, írj az info@oriszett.hu email címre, vagy hívj minket a +36707728094-es telefonszámon.