Az Oriflame története röviden

oriflame

Az Oriflame 1967-ben jött létre, Stockholmban hozta létre a svéd származású testvérpár, Robert és Jonas af Jochnick. Egy önálló céget alapítottak, hogy létrehozhassák, amit megálmodtak.

A cég egy óriási, multinacionális szépségápolási vállalattá nőtte ki magát, mely a világ több mint hatvan országában, hárommillió Szépségtanácsadó által árulja termékeit.

Az Oriflame elszántan törekszik arra, hogy környezettudatosan végezze a tevékenységét, a környezetre minél kisebb hatást kifejtve, megőrizve annak értékeit. A természetet tiszteletben tartva, abból állandóan új ötleteket merítve, természetes alapanyagokat használ fel a termékek előállítására. A cég rendkívül fontosnak tartja, hogy támogassa az állatok védelmét, így soha nem végez kísérleteket állatokon.

Az Oriflame rendszeresen támogat különféle társadalmi célokat és jótékonysági tevékenységeket, közösségi munkáját egy szervezetbe fogta össze Oriflame Alapítvány néven, és kiemelten segíti a nehéz körülmények közt élő gyerekeket és nőket.

50 év tapasztalattal és rengeteg sikertörténettel a hátunk mögött büszkén állíthatjuk, hogy elhivatottan segítünk az embereknek, hogy valóra tudják váltani az álmaikat.

Ha szeretnél még többet megtudni a cégről, akkor az Wikipedia oldalán találsz további infókat: https://hu.wikipedia.org/wiki/Oriflame

Címkék: oriflame