Oriflame termékek

Az Oriflame Love Nature öregedésgátló

lovenature

A Q10 koenzimet már régóta ismerik, és használják, mint egy természetes öregedésgátló és antioxidáns. A Q10 koenzimet a szervezet is előállítja, de táplálékkiegészítő formájában is lehet kapni.

A Q10 koenzimet most újra “feltalálták”, és Q10 peptid formájában hozták létre, amely a szervezet sejtjeinek saját Q10 termelését serkenti. Az Oriflame Love Nature öregedésgátló kréme ebben a peptid formában tartalmazza, ami tartós védelmet jelent a szabad gyökök és az öregedés ellen.

Kutatásokban kimutatták továbbá azt is, hogy a Q10 peptid a sejtek energiafelvételét is segíti.

Az Oriflame Love Nature krém másik összetevője a lucerna kivonat.

A lucerna jótékony hatásai már évezredek óta ismert. Az ősi Kínában több betegség kezelésére is használták és fogyasztották. A lucernában lévő tápanyagok tisztítják, megújítják a bőrt belülről, és egy természetes hidratáló is egyben, tehát megakadályozza a bőr kiszáradását.

Regisztrálj te is Oriflame klubtagnak, hogy kedvezményesen tudj rendelni termékeket, és részt vehess olyan nyereményjátékokban, amik csak tagoknak szólnak:

Név:
Email:
Leánykori név:
Telefonszám:
Születési idő:
Anyja leánykori neve:
Postacím:
Oriflame tag vagy már? (igen/nem)

 

Oriflame klubtagnak lenni semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont számtalan előnyét élvezheted. Kedvezmények és ajándékok, amik csak a regisztrált tagoknak járnak!

10025

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük