Oriflame termékek

A Swedish Spa bőrradír

swedish spa bőrradír

Vegyes típusú bőröm van, ami tinédzser korom óta sok problémát okoz, nyáron nagyon zsíros, télen viszonylag száraz, ami sok kellemetlenséghez vezet, pl. télen nem győzöm hidratálni, nyáron pedig tonizálni. Elég gyakori nálam a pattanás is, emellett érzékeny is a bőröm, hamar kipattogzik ettől-attól, zsíros ételektől, stressztől vagy a nagy meleg hatására. Gondolkodtam, hogy mit lehetne tenni, oké, hogy télen nincs vele különösebb problémám a szárazságon kívül, de nyáron…

A kozmetikusom is mondta, hogy mindenképp használjak bőrradírt, mert a tonik nem elég, az elhalt hámsejteket el kell távolítani, hogy szebb, egyenletesebb legyen a bőröm és az aknés bőr se legyen zavaró, főleg, hogy már nem vagyok tinédzser, hogy arra fogjam.

Elkezdtem használni mindenféle alapozót, és maradt a tonik, de sajnos továbbra is száraz maradt a bőröm. Aztán próbáltam néhány bőrradírt, neves cégektől is, de nekem az összes közül az Oriflame Swedish Spa vált be leginkább. Ezt az arcradírt kb. két éve használom rendszeresen. 75 ml-es ideális kiszerelés, ami a mennyiségét illeti. Egy dolgot észrevételeznék: kicsit lehetne megkapóbb a kiszerelése! Azt hiszem, én valahogy úgy csinálnám meg a tégelyt, hogy élénkebb, szebb, meleg színek legyenek a csomagoláson és valami különlegesebb betűtípust használnék. Talán így jobban felfigyelnének rá az emberek – az egyik híres bőrradírra, amit használtam, épp így figyeltem fel és nem sok gondolkodás után meg is vettem, pedig nem volt olcsó.

Viszont akárhogy is nézem, a csomagolás mégiscsak mellékes – vagy nem?, hiszen a termékkel maximálisan elégedett vagyok, így visszatérek hozzá, nem sok minden van, amiből nem váltogatok, de az Oriflame-es bőrradír pont ilyen! Nagyjából hetente kétszer-háromszor használom, a szemcsék pont megfelelő méretűek, ez klassz, ugyanis sajnos volt már olyan bőrradírom, amiben pl. túl nagyok voltak, ez súrolta erősen a bőröm, de olyanok is, amiben túl kicsik – ezt pedig nem éreztem hatékonynak, szinte dörzsölnöm kellett, hogy érezzem, hogy csinálok valamit az arcommal. Nekem a termékben lévő szemcsenagyság pont megfelelő.

Általában esténként használom, arctisztítás, tonizálás után, de olyan is volt, hogy reggel. Nem szárítja a bőrt, teljesen kíméletes, semleges, finom, természetes az illata. Ahogy olvastam, malachitot is tartalmaz, ami egy csodás ásvány, az érdekes összetevőkre mindig „ugrok” – lehet, ezt is kihangsúlyoznám a csomagoláson. Az ára is megfelelő, úgy gondolom, egy jó bőrradír megér ennyit.

Még szintén kedvelheted...