Oriflame termékek

A növényi őssejt terápia ereje

 

Oriflame Ecollagen

 

Azt veszed észre magadon, hogy a bőröd öregedik? Ráncosabb, szárazabb, vagy jobban megereszkedett, mint mondjuk 5-10 évvel ezelőtt?

Ezzel nem vagy egyedül. Az öregedési folyamaton mind átesünk, és legtöbbünk nem szereti kimutatni a valódi korát a bőrünknek, legalábbis próbálunk mindig új módszereket találni, amivel lelassíthatjuk a folyamatot. Bár eddig is voltak eszközök, amik segítségével lelassíthattuk a bőr öregedését (például a helyes táplálkozás, vitaminok és megfelelő folyadékbevitel!), de most a tudomány egy újabb természetes módszert talált: a növényi őssejtek alkalmazása.

Mik azok az őssejtek?

A testünk is tele van őssejtekkel, például a bőr is ezek segítségével újítja meg és regenerálja magát. Viszont az idő múlásával a saját őssejtjeink egyre kevésbé termelődnek, egyre kevésbé hatékonyak. Elsősorban a bőrünk regenerálódása, megújulása lelassul. Ezért is fontos például a rendszeres bőrradírozás, mert segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől, és elősegíti a bőr megújulását.

Hogyan tudnak segíteni nekünk a növényi őssejtek?

Csakúgy, mint az emberi őssejtek, a növényi őssejtek is szöveteket, szerveket tudnak építeni, megújítani. Sőt, sokan úgy gondolják, hogy a növényi őssejtek még az emberi őssejteknél is sokkal erősebbek, mert a növényeknek sokkal erősebb regeneráló erőre van szükségük (gondoljunk csak arra, amikor egy ágat levágunk, és két másik ág nő a helyére!).

Kutatások bebizonyították, hogy a növényi őssejtek képesek segíteni a saját őssejtjeinket, ezáltal csökkentik a ráncokat. A növényi őssejtek tehát nem beépülnek, nem kicserélődnek, hanem védik és serkentik a saját őssejtjeinket.

Klinikai tesztekkel bizonyították, hogy bőrünk kollagén termelését akár 200%-al is megnövelhetik, 12 hét alatt 33%-al kevesebb ránc volt kimutatható.

Regisztrálj Oriflame klubtagnak, hogy kedvezményesen tudj rendelni termékeket:

Név:
Email:
Leánykori név:
Telefonszám:
Születési idő:
Anyja leánykori neve:
Postacím:
Oriflame tag vagy már? (igen/nem)

 

Oriflame klubtagnak lenni semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont számtalan előnyét élvezheted. Kedvezmények és ajándékok, amik csak a regisztrált tagoknak járnak!

10025

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük