Oriflame termékek

A My Red parfüm

my red parfüm

Parfümmániám évekkel ezelőtt kezdődött, kb. huszonhárom éves lehettem, amikor a fővárosba kerülve mindenféle parfümériában kísérletezve kezdtem megkedvelni az illatokat. Előtte, tinédzserként egyáltalán nem érdekelt ennyire a dolog, inkább vonzottak a rúzsok, körömlakk, smink.

Nem hiszem, hogy bármiféle különösebb elvárásom volt egy illattal, csak az, hogy legyen édes. Nem is bírok egy illatnál lehorgonyozni, nekem szükségem van arra, hogy váltogassam őket. Időről időre beszerzek újabb, lehetőleg más márkájú illatot, még márkahű sem vagyok, és ma már az sem zavar, ha egyszer édes, máskor keleties, néha, nyaranta inkább virágos, friss, könnyebb illat van a birtokomban. Egyáltalán nem volt semmiféle elvárásom legutóbb sem, csak hogy legyen tartós az illat és tetszen.

Tudom, hogy télen a nehezebb illatok is beleférnek, valami fűszeres, merészebb illat, főleg a szép, romantikus téli estékre (általában nem használok két egymást követő nap ugyanolyan parfümöt). Van most is itthon többféle, 3-4 üveg parfümöm. Az ideális kiszerelés az 50ml számomra, ennél nagyobb kiszerelést mire elhasználok, megunom, ez már több éves tapasztalat.

Úgyhogy nézegettem a katalógust, a legjobb promoja a My Red-nek volt. Demi Moore? Hát, nála jobb példakép a csábítás tekintetében nemigen lehet, hiszen egy több mint 10 évvel fiatalabb pasit tartott meg évekig maga mellett, ehhez valamit tudni kell a – lássuk be – gyakorta megújuló bőre mellett is. Szóval ezt választottam, úgy gondoltam, a piros az sexy, Demi dögös abban a piros estélyiben, a vöröstől amúgy is minden pasi beindul, nagyon kis kézbevaló a kiszerelés, nagyon szemrevaló az üveg is.

Ahogy megérkezett hozzám, elsősorban a kiszerelésbe szerettem bele. Elsőre az illat nekem nem elég édes így télre, de bizonyos esti alkalmakra tudnám javasolni. Nem ez lesz rajtam a munkahelyen, azt gondolom. EDP lévén órákig érzem, ez jó. És valóban van benne egy érzéki, de nagyon könnyedén, kicsit savanykás, virágos fuvallat. Abszolút nem nehézkes, nem öreges illat, leginkább a harmincas korosztálynak tudnám ajánlani.

Még szintén kedvelheted...