Oriflame termékek

A 8 leggyakoribb bőrápolási hiba, amit elkövetünk

A nem megfelelő bőrápolási termékek kiválasztása, és azok gyakori váltogatása az egyik leggyakoribb hiba, amit elkövetünk a bőrápolással kapcsolatban. Kerüld el ezeket a hibákat, hogy egészséges legyen a bőröd. A 8 leggyakoribb bőrápolási hiba:

1. Napozókrém használatának hiánya 

A napsugárzás okozta bőrkárosodás okozza leginkább a bőr öregedését. Használj legalább 30-as faktorú Oriflame napozókrémet, ami megszűri a káros UVA sugarakat. Gyakori hiba, hogy árnyékban vagy autóban nem használunk napozót. Az ablaküvegen keresztül, illetve az árnyékban (a fényvisszaverődések miatt) ugyanúgy érnek minket a káros UVA sugarak. Használjuk egész évben (igen, télen is!) a napozókrémeket, hogy egészséges maradjon a bőrünk.

2. Megfelelő alvás hiánya

Ha nem alszol eleget, a szervezet stressz hormonokat termel, amitől megereszkedik a bőröd, és táskák lesznek a szemed alatt. A rendszeres, és megfelelő idejű alvástól a bőr kipihentté, és ragyogóvá válik.

3. Túl kevés víz fogyasztása

A bőr sejtjeinek szüksége van megfelelő mennyiségű vízre. A túl kevés vízfogyasztástól a bőr száraz, hámlós lesz, és jobban ráncosodik.

4. Rosszul kiválasztott bőrápolási termékek

Soha ne vegyél meg egy terméket csak azért, mert egy reklámban láttad. A bőrápolási termékeket a saját bőrtípusodhoz illően kell megválasztani. Kérj segítséget Oriflame szépségtanácsadódtól a megfelelő kiválasztásában.

5. Türelmetlenség – a termékek gyakori váltogatása

A bőrápolási termékeket ne váltogasd kéthetente, és ne várj azonnali csodát. A legjobb termékeknek is minimum 2-3 hónap használat kell, hogy látható pozitív hatása legyen a bőrödön.

6. Tápanyaghiány

22794

Az egészséges bőrnek szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra, antioxidánsokra és omega-3 zsírsavakra, amiket a hétköznapi étrended nem biztos, hogy tartalmaz megfelelő mennyiségben. Használd az Oriflame táplálékkiegészítő csomagjait, amik mindezeket tartalmazzák.

Regisztrálj te is Oriflame klubtagnak, hogy kedvezményesen tudj rendelni termékeket, és részt vehess olyan nyereményjátékokban, amik csak tagoknak szólnak:

Név:
Email:
Leánykori név:
Telefonszám:
Születési idő:
Anyja leánykori neve:
Postacím:
Oriflame tag vagy már? (igen/nem)

 

Oriflame klubtagnak lenni semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont számtalan előnyét élvezheted. Kedvezmények és ajándékok, amik csak a regisztrált tagoknak járnak!

10025

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük